* Olje (2-3 ss)
* Hvitløk (1 fedd)
* Sennep (1 ss)
* Pepper (en liten fingerklype)
* Brunt sukker (2-3 ss)
* Eple (ca 1 per pers?)
* Kyllingfilet (ca 1 per pers?)
*Bacon (for en ekstra piff på måltidet kan du også surre bacon rundt kyllingen. Det har ikke jeg gjort, da jeg ikke hadde bacon og i tillegg til at det er mange kalorier i bacon).
Lag en marinade av finhakket hvitløk, sennep, pepper og olje.
Legg kyllingen på plast eller i plastpose og hell/smør marinaden over. La den ligge i et par timer mens du gjør noe annet. Trener foreksempel! ;-)
Legg den ferdig marinerte kyllingen over eplene. Hvis du vil bruke bacon så surrer du baconskivene rundt kyllingen og legger dem deretter på eplene.
Velg det tilbehøret du foretrekker; ris, poteter, salat eller et godt brød?
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar