Jeg har som tidligere nevnt begynt å følge en kostholdsplan laget til meg av Silje Mariela. Og på den planen er det veldig mye mat til meg å være (2500-3000 kcal/dag), og det krever planlegging! I går feilet jeg stort da jeg ikke sov på natten og sov helt til kl 13 på dagen. Spiste bare havregrøt før jeg måtte dra på jobb og på veien dit kjøpte jeg to lunsjkaker og en sjokolademelk til over 50 kr. Til middag på jobb spiste jeg en calzone med taco til nesten 50 kr. Med andre ord: 100 kr brukt på dritt i tillegg til at jeg ikke hadde sjans i havet til å følge kostholdsplanen min!
Det blir ikke Balitur til høsten hvis jeg ikke sparer penger, og matbudsjettet er nok stedet å hente inn mest. Derfor tok jeg idag bruk Rema 1000 appen til Iphone; "under hundrelappen", planla middager for resten av uken og dro og handlet. Totalt brukte jeg rett oppunder 300 kr (hovedsakelig fordi jeg har både fisk, scampi og kylling fra Sverige i fryseren), og da har jeg handlet alt jeg trenger resten av uka!
Planen fremover er å holde matbudsjettet på en 1000-lapp /mnd i gjennomsnitt og fortsatt spise alt på planen min og ikke minst: spise sunt! For de som sier at det er dyrt å spise sunt; det er snarere tvert imot! Skal skrive et eget innlegg om det senere.
Matplanen for resten av uke 4:
Tirsdag: Purreløksdampet laks med potetmos
Onsdag: Thai chicken
Torsdag: Fiskegryte med scampi og laks
Fredag: Torsk med kokosmelk
Lørdag: Grillet laks med mangosalsa
Søndag: Middag hos mormor
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar